Cascada Urlatoarea din Busteni

Cascada Urlatoarea se afla pe versantul estic al Muntilor Bucegi. Se poate ajunge la ea pe doua trasee marcate: unul cu plecare de la telecabina din Busteni, iar altul din Poiana Tapului.


4 comentarii:

  1. Salut! Sunt Gabriel URSAN si ti-am lasat acest mesaj pentru a te informa ca ti-am adaugat blogul aici: http://www.gabrielursan.ro/2009/09/26/bloguri-din-galati/ Din informatiile pe care le-am obtinut de pe internet inteleg ca esti din Galati si am considerat ca merita sa am link-ul tau mai la indemana. Rugamintea mea este sa imi lasi un mesaj in care sa-mi spui daca este ok modul in care ti-am scris titlul blogului sau daca esti deacord ca linkul catre blogul tau sa apara la mine. Iti multumesc si iti doresc o zi cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Gabriel Ursan: Nu am reusit sa-ti las mesaj pe site-ul tau, insa iti multumesc pentru adaugarea blogului meu acolo. Ai putea adauga si o mica descriere de genul: Locuri turistice si trasee de drumetii din Romania, cu descrieri si poze.
    P.S. : Ti-am adaugat si eu linkul in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata. Am fost in Busteni de 100 de ori cred :) De cand eram copil si pana acum dar ma credeti ca nu am vazut niciodata aceasta cascada ? :) Cred ca am mers cu ochii inchisi, data viitoare cand am sa ma duc, am sa ma duc direct sa o vad :d Va doresc o zi excelenta, Craciun fericit si un An Nou plin de realizari si de impliniri !!!

    RăspundețiȘtergere

Comentati acest articol