Drumetie: Culmea Pricopan

Traseul are marcajul banda albastra si are o dificultate medie. Porneste de la Fantana de Leac (Izvorul Tamaduirii), unde este si campingul si pe parcursul lui puteti observa relieful caracterizat de culmi rotunjite cu varfuri pe granite cu numeroase formatiuni granitice (martori de eroziune care au diferite forme spectaculoase), dar si o panorama larga asupra localitatilor din apropiere.
In prima parte a traseului va fi un efort usor sustinut pentru urcus, in ciuda aparentelor de munte mic. Insa privelistea de pe creasta merita efortul.


6 comentarii:

 1. Ursi sunt? de obicei pe traseele astre sunt si animale salbatice...

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. Am auzit de acest loc si apoi am ajuns acolo, eram pe fuga pentru ca vroiam neaparat sa vad zona, insa e absolut minunata. Vine vara, la drum si drumetii, cu noi ! :)

  RăspundețiȘtergere

Comentati acest articol